mer om boken

Lederens ABC er en oppslagsbok innen ledelse og inneholder det meste av hva en leder trenger av assistanse til å utvikle seg selv og sine medarbeidere. Dette er egentlig en bok  for alle, selv om den er fokusert på ledere. Ledelse er alt fra å lede seg selv til å lede enheter i virksomheter til å lede hele virksomheten. Derfor er innholdet i boken noe alle kan nytte seg av, mht de som vil endre sin fremtid gjennom personlig utvikling. Ønsker lykke til for alle som ønsker å bruke boken og blogginnleggene.

Bokomtale

Jeg opplever dette som en nyttig «bibel» for nye og gamle ledere. Forfatteren tar for seg alle aspekter ved det å være en god leder, også de mest nødvendige indre egenskapene godt fungerende frontmann/-kvinne må ha. Her er det lagt stor vekt på forståelse, empati, ærlighet og tålmodighet. Her belyses avgjørende elementer som undertegnede er sikker på vil være forskjellen på suksess og fiasko. Evnen til selvevaluering, forholdet mellom ansatt og leder, gjensidig tillit, trygghet på arbeidsplassen og andre faktorer som er helt nødvendig. Her gjennomgår forfatteren ledelseskultur, kommunikasjon og en rekke andre momenter som vanligvis trolig går under radaren. Dette er en bred og innholdsrik bok som belyser alle deler i lederrollen. Rett og slett fra vugge til grav. Kan anbefales.

Tom Dahl Frøshaug (journalist, kommentator, direktør, idrettsleder).  

Om forfatteren

Jeg heter Leif Ole Haugberg og jeg ønsker å hjelpe andre. Derfor har jeg laget denne nettsiden og bloggen og en bok om ledelse. Lederens ABC er tittelen. Min bakgrunn for boken er flere ti år som leder og ti år som arbeidsgiver. 

Jeg har lært mye av det, men skulle ha gjort flere endringer underveis. Innrømmer at alt er ikke like lett og derfor vil jeg hjelpe deg. Hvis du vil endre på noe adferd, forståelse, holdninger eller rett og slett forstå deg selv og andre bedre. I tillegg er jeg opptatt av helse, kommunikasjon, relasjoner og vårt samfunn.  

Leif Ole Haugberg

leif-ole-haugberg

her kan du kjøpe bokeN

Boken er klar for levering som ebok. Du kan forhåndsbestille boken i papir.  

Prisen for ebok er kr 249,- og i papirutgave kr 349,-.  
Frakt på kr 30,- kommer i tillegg for papirboken.

Jobber også med en plan på å få boken i lydformat.

Send epost til post@lederensabc.no så sender jeg deg betalingsinformasjon og deretter boken. 

Filmen Rør deg hjerne er klar for levering og koster kr. 200.
Frakt på kr. 30,- kommer i tillegg

NB: Last ned utdrag av boken hos Tanum

Kom i kontakt

Jeg nås på følgende måte!

Epost: post@lederensabc.no
Mobil: (+47) 91 65 72 40