Nyttårsløftet

  • av

ikke stopp å drømme

Hva er mitt nyttårsløfte? En blogg med muligheter.
Dette er det første innlegget I min blogg. Dagen er første januar 2021. Et nytt år og nye muligheter. Et nytt år og nye ambisjoner. Etter at eboken min «Lederens ABC» endelig ble tilgjengelig for kjøp på nettet, gikk mitt nettsted ned. Et nytt nettsted med ny adresse er på plass. 

Takk til Jørn i maxelevate.com som har laget denne tiltalende og funksjonelle nettsiden. Helt etter bestilling og med Jørns gode erfaringer lagt inn. Min ambisjon er å gi deg flere innlegg pr uke, kanskje et innlegg hver dag, innen en av disse  fire ulike kategorier. Disse er Ledelse, Helse, Kommunikasjon og Samfunn.

Ledelse
Jeg skulle ønske at flere ledere hadde en klar målsetting med det å være leder. Det er forståelig at en ny leder ikke har det, men tenk igjennom dette spørsmålet og finn ditt svar. Hvorfor er vi ledere og hva er den viktigste oppgaven og målet med det å være leder? 

Du finner utdrag fra boken «Lederens ABC» og om ledelse generelt på dette nettstedet og i disse innlegg. Du finner også en rekke ledelseslinker på dette nettstedet. Håper dette er til nytte for deg. Ta kontakt for mer hjelp.

Helse
Her skal det først og fremst handle om de ting vi som mennesker kan gjøre selv, for at vi skal beholde vår helse eller gjøre den bedre. Vårt liv slik vi lever det bestemmer hvordan vår helse utvikles. Det gjør også det vi spiser og drikker. Det aller første er vår oppmerksomhet og bevissthet om vår helse. Filmen «Rør deg hjerne» blir også nærmere presentert her. Du finner en teaser på dette nettstedet.

Kommunikasjon
Kommunikasjon er når 2 personer snakker med hverandre. Det er også det som sies mellom linjene. Eller det som sies med ditt kroppsspråk, stemme, og mye mer. Kommunikasjon er svært mye mer, skal vi ha den gode samtalen eller en fruktbar diskusjon. Disse innleggene vil gi deg mer om dette.

Samfunn
Samfunn er et stort tema å blogge om. Derfor vil det være aktuelle saker i tiden eller saker som opptar meg personlig. Andre innlegg vil handle om samfunnsspørsmål, som trenger fokus eller forhold og samfunnssystemer som trenger utvikling. I denne pandemitiden er det duket for et nytt fokus på hvilke samfunn vi vil ha og trenger i fremtiden, for at vi skal få et godt liv for alle.

Hva ønsker jeg?
Jeg har fått et nettsted jeg kan presentere meg selv gjennom innlegg fra; boken «Lederens ABC» 2020, filmen «Rør deg hjerne» 2011 og innlegg generelt innen disse fire områdene (kategorier) vist. Først og fremst er siden til bruk for å gi muligheter jeg kan bidra med til å; Bli din beste deg.

Se også andre nærliggende innlegg:

https://lederensabc.no/personlig utvikling

https://lederensabc.no/det-a-bli-leder

Meg og mine holdninger

Deg som leder

Hvordan er du som leder? Hvilke fokus har du mht enheten og medarbeidere eller er ditt fokus oppover i organisasjonen? Hvem skaper resultatene og hva gjør du for å sørge…
Kvinne med hodepine elfreestock_103970447

Deg og din hjerne

Dette innlegget handler om hvem vi er og vår hjerne og ikke minst alle våre tanker og refleksjoner og vårt forhold til våre omgivelser og våre meninger. Hva er våre…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.