You are fired!

  • av

You are fired
Dette er Trumps standard uttrykk i hans reality show The Apprentice som han ledet fra 2004 til 2015. Nå kan de mange amerikanere som stemte han bort kunne si det samme til han. Intet valg i Amerika har fått så mange til å stemme. Det er også første gang så mange stemte, for å stemme bort en president. En narsistisk presidentperiode på 4 år er over. 

Nytt håp.
Et nytt håp for Amerika. Fire år med Trumpisme har skadet landet. Trump er en narsistisk leder. Han gjør det som passer han eller som fremmer han. Republikanske presidenter har ivaretatt eliten, men Trump ivaretok kun seg selv. Først nå, har også republikanere forstått hvilken leder de har hatt i fire år.

Ny ledelse
Onsdag 20 januar er det ny ledelse I Amerika. Verden er spent på hva som skjer etter terrorhendelsen I Capitol Hill den 6 januar. Verden trekker pusten. Vil det bli nye protester fra ytre høyre. Eller vil dagen gjennomføres som en vanlig presidentinnsettelse, med normal pomp og prakt. En innsettelse det amerikanske folk vil se via TV. Grunnet pandemi, men først og fremst sikkerhet for deltakerne i innsettelsen av Joe Biden som ny president. En narsistisk presidentperiode på fire år er over.

En sjokkert verden
Verden ble sjokkert over det som skjedde den 6 januar. Dette landet har hatt sitt demokrati lenger enn de fleste. Det er stor splittelse mellom grupperinger, og fattig og rik. Hadde den afroamerikanske grupperingen stormet Capitol Hill. 

Da hadde dessverre hendelsen blitt helt annerledes håndtert etter erfaringen fra deres protester tidligere. Langt mer voldelig. Derfor er parolen fra Joe Biden «Amerika United» helt nødvendig. Dette samfunnet trenger å komme videre i sin utvikling være seg likeverd eller økonomi.   

Postinformasjon etter innsettelse av Joe Biden
Joe Biden har signert 30 presidentordrer som kansellerer Trumps tilsvarende ordre. Heldigvis for Present Biden var disse ordre utført av Trump som president ordre og ikke lovendringer og trenger ikke å gå gjennom den mer omfattende prosessen. 

Målet er nå blant annet å vaksinere 100 millioner i løpet av 100 dager. Byggingen av muren mot Mexico er stoppet og alle de mellom- og syd amerikanere som ble skilt fra deres foreldre skal gjenforenes. I tillegg kommer en stor økonomisk plan for å hjelpe det amerikanske folk som har mistet deres jobb eller egen drevet mindre virksomhet grunnet pandemien. 

Se også andre nærliggende innlegg:

Det å bli leder

 

En politikk for landet og fremtiden

En politikk for landet og fremtiden

I september er det på nytt stortingsvalg og vi velgere lurer på hva vi skal stemme. Politikere lover, men hva holder de? Det kommer mange uttalelser om hva de har…
Memorial service at Lincoln memorial

Memorial service at Lincoln Memorial

Det amerikanske samfunn er i krise. Først mange utfordringer helt tilbake til slavevirksomheten mht klasseskiller. Så kom pandemien som denne minnestunden gjaldt. Så brøt Trump tilhengere seg inn kongressen. Joe…
Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.